Om Nordstjernen

1. Huset, personalenormering, børnetal

Vi, i Nordstjernen, holder hus i to stuelejligheder på Høffdingsvej i Valby. Børnehaven bor i nr 43 og vuggestuen i nr 21. Vi har to private haver, begge med gynger, hytter og sandkasser. I den ene have har vi desuden klatrestativ og bålplads.

Vi har en vuggestue med 13 børn og 4 voksne (2 pædagoger og 2 medhjælpere), og en børnehave med 26 børn og 5 voksne (3 pædagoger, 1 medhjælper og 1 madfar). Udover det faste personale har vi ofte praktikanter fra Rudolf Steiner Børnehaveseminariet i Charlottenlund. Alle pædagoger i huset har taget Rudolf Steiner pædagoguddannelsen.

Åbningstiderne er fra 7:00 til 15:30. Barnet skal møde før kl. 8:45, da der på denne måde er ro til at sige farvel før dagens program starter. Afhentning er efter kl. 14:30. Alle skal være gået kl. 15:30, hvor huset lukkes. Det er selvfølgelig muligt at hente sit barn tidligt, men det er godt at aftale en tid, så man ikke henter midt i en aktivitet. Det er rart for os at vide hvis I kommer for sent, eller om I holder fri. Hvis man holder fri eller har anden kort information til personalet, kan man skrive en sms til børnehavens mobiltelefon: 60517149.